Palvelut

Hoitolapalvelut koirille

Jokaisesta hoitoon tulevasta koirasta täytetään hoitosopimus ja koirien hoitojaksosta pidetään kirjaa, jotta oikeasti tiedämme miten kunkin lemmikin hoitojakso on sujunut.

Koirat asuvat kotihoitolassa sisätiloissa. Hintaan sisältyy asunto, ulkoilu vähintään 3 krt/pvä ja ruokinta koirien omilla ruuilla sekä tarvittavien mukana tulevien lääkkeiden anto.

Ulkoilu suoritetaan remmissä, joten emme ota ihmisille aggressiivisa koiria hoitoon. Myös päivähoitomahdollisuus.

Hoitoon tulevien koirien tulee olla rokotettuja penikkataudille, rabieksen ja parvon osalta, sekä säännöllisesti madotettuja.

Hoitolapalvelut kissoille

Kissoille on 2 kpl asuntoja, jota ovat kooltaan 1.5-3m2. Tarvittaessa asunnot voidaan jakaa niin, että kokonaistila tuplaantuu. Tiloissa on raapimapuita sekä kiipeilytasoja.

Jokaisesta hoitoon tulevasa kissasta täytetään hoitosopimys ja kissan vointi kirjataan päivittäin, jotta oikeasti tiedämme miten kunkin kissan hoitojakso on sujunut.

Hintaan sisältyy perushoito. Suosittelemme tuomaan omat tutut ruuat ja hiekat. Lisämaksusta hoitolan ruoka ja hiekka.

Hoitoon tulevien kissojen tulee olla rokotettuja kissaruttoa ja kissaflunssaa vastaan (rabies vapaaehtoinen, mutta suositeltava) sekä säännöllisesti madotettuja.

Yleistä

Hoitola on avoinna sopimuksen mukaan.

Eläinten tuonti- ja hakuajoista sovitaan etukäteen.

Estymistapauksissa muistattehan perua hoitojakson vähintään 4 vrk ennen sovitun jakson alkamista. Peruuttamattomasta hoitojaksosta perimme 50% hoitojakson hinnasta.

Tervetuloa!